10 öDüLLü PROJE SATışTA

DAP'ın Emlak Konut'la hasılat paylaşımı yöntemiyle hayata geçirdiği 10 ödüllü projede satışlar başladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Proje Nişantaşı'na 50 yıl sonra bile değer katacak dedi.

DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru projesinin 'hemen teslim' satışına başlandı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Nişantaşı'da sadece Türkiye'de değil dünyada da parmakla gösterilecek bir proje geliştirdiklerini belirterek, 'Bu projeyle, iki kıtayı birbirine bağlayan dünya başkenti İstanbul'umuzun gözbebeği Nişantaşı'nda, 50 yıl sonra bile değerine değer katacak bir eser inşa ettik. Dünyadan ve Avrupa'dan toplam 10 ödül alan Nişantaşı Koru, European Property Awards'tan aldığı 'Dünyanın En İyi Proje Geliştirme Pazarlama' ödülüyle, dünya birinciliğini Nişantaşı'na kazandırmış oldu' dedi. Yılmaz'ın verdiği bilgiye göre projede bağımsız bölüm sayısı az tutuldu. Konutlardaki tavan yüksekliği minimum 4 metre olarak planlandı. Nişantaşı Koru projesi başta Ihlamur Kasrı olmak üzere 60 bin metrekare alana sahip küçük bir orman olan koru alanına komşu bulunuyor. Proje aynı zamanda Amerikan Hastanesi olmak üzere Nişantaşı ve çevresindeki 100'e yakın hastane ve poliklinik, muayenehanelerle birlikte 500'e yakın sağlık birimiyle sağlığın da merkezinde yer alıyor.

PRESTİJLİ İŞLER ARASINDA

Nişantaşı bölgesinde 'Bahçe Villa' ve 'Teras Villa' konseptlerinin bir ilk olarak tasarlandığı hasılat şampiyonu proje, geçen yıl Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards'tan 'En İyi Konut', 'En İyi Rezidans Geliştirme', 'En İyi Mimari Rezidans Projesi', 'En İyi Peyzaj Mimarlığı', 'En İyi Çok Katlı Rezidans Projesi', 'En İyi İç Mekanda Özel Rezidans Tasarımı', 'En İyi İç Mimari' ve 'En İyi Proje Geliştirme Pazarlama' kategorilerinde büyük ödüllerin sahibi olmuştu.

2024-04-29T05:26:26Z dg43tfdfdgfd